Prefabrik Ev

Wiki Article

Onlarca ev modeli arasından tercih yapmakta zorlanıyorsanız sizleri showroom binalarımızı görmeye davet ediyoruz. Bununla birlikte prefabrik ev fiyatları 2024, güncel fiyatlar olup indirime gitmiş bulunuyoruz.

Prefabrik ev fiyatları; metrekaresi, oda sayısı ve ek taleplere göre belirlenir. Piyasadaki dalgalanmalar fiyat değişiklikliğine sebep olabilir. İzolasyon ve ses yalıtımı hizmetleri dikkate alınarak prefabrik ev fiyatları güncellenebilir.

Sektörün lideri olarak prefabrik ev piyasasında şu ana kadar yaptığımız evler ile birlikte binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile birlikte siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunmak için çalışıyoruz.

Cephe kaplamalarında doğal çimento levha, fibercement malzeme kullanılması sayesinde yangın gibi risklere karşı dayanıklıdır. Su emme oranı betonarme yapılara göre least düzeydedir. Ses ve ısı yalıtımıyla avantaj sağlar.

Prefabrik hazır ev alacak kişiler, evin dışında kendi temellerini ve anahtar teslimi bitmiş evler için farklı yapılacak hizmetler hakkında kendileri de teklif alabilirler.

Pricing at this time is a superb insulation and creating resources employed. prefabricated home charges are on our page. On top of that, as the sq. meter grows, the worth boosts in immediate proportion to it. All styles and pricing my prefab house also out there.

Hazır ev ısı ve ses yalıtımıyla beraber yapı güvenliğiyle de üstün. Çift taraflı iki özel levha arasına izolasyonlu ısı köprüsüne prefabrik ev izin vermeyen özel dolgu ile dış duvarda 10 cm duvar kalınlığı yapıya sıcak ve soğUnited kingdom havada iklimlendirme kolaylığı sağlıyor. Çift camlı pvc pencereler yapı bloklarına adeta prefabrik ev modelleri lego gibi geçerek montajlandığından bu izolasyon daha da artıyor.

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri prefabrik ev fiyatları arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Üretimi tamamlanan prefabrik ofis binası, konut benzeri yapı yapıda kullanılacak tüm malzemeleriyle kamyon veya uluslararası taşımacılıkta kullanılan deniz konteynerine yüklenerek kullanım yerine sevk edilmektedir.

Konut prefabrik ev açığının en kısa sürede kalıcı olarak kapatılmasını sağlamak için tasarlanan prefabrik ekonomik toplu konutlarımız, deprem, sel ya da savaş gibi dış faktörlerden kaynaklanan durumlarda hızla kurularak mağduriyetlerin en kısa sürede giderilmesini sağlar.

Dubleks prefabrik evler tercih edenlere en uygun fiyatlarla lüks konut sahibi olmanın kazançlarını yaşatır.

‘Ne prefabrik ev modelleri içerisindeyim şehrin ne de dışında’ diyebileceğiniz şehrin kargaşasından uzak ama asla terketmeyi göze alamadığınız yakın bir yerinde veya tamamen doğayla iç içe bir ortamda en sevdiğiniz mekanda prefabrik ev dilediğiniz her yerde. Sizin için sizinle. Bazen İstanbul’un yakınında Şile’de veya oksijen deposu Kaz Dağı yakınında prefabrik villa veya Erciyes’in, Toroslar’ın, Süphan Dağı’nın, Ilgaz’ın eteklerinde sırtını o yüce dağlara dayamış muhteşem manzaralı tabi güzelliklerle iç içi coğrafyanın heybetine yakışır muhteşem güzellikte bir köy evi.

Prefabrik evlerin betonarme yapılardan en büyük farkı hafif yapı olmasıdır. Depreme dayanıklı ve hızlı kurulan prefabrik evler aynı zamanda tüm iklim koşullarına uygun olarak inşa edilmektedir.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Report this wiki page